Door samenwerking meer mogelijkheden creëren voor betekenisvolle dagen... In de Bibliotheek Oss wordt het verhaal van Deelgenoten Oss uitgebeeld met een tentoonstelling van producten en diensten van de werkplaats bij R44.

R44 heeft een werkplaats gevestigd aan Rossinistraat 44. Daar kunnen mensen terecht voor een betekenisvolle dag. In deze werkplaats, is o.a. een creatief atelier, een houtwerkplaats, een fietsenwerkplaats en een winkel met de naam: Herpaleis. In het HerPaleis zijn spullen te koop die gemaakt of opgeknapt zijn. Bijvoorbeeld meubels, huishoudelijke apparaten en langspeelplaten maar ook zelfgemaakte cadeauartikelen. Kleine bouwklussen en tuinieren buiten de muren van de werkplaats maken ook deel uit van de aangeboden diensten.

R44 is een onderdeel van Deelgenoten Oss en ondersteunt mensen. Dat kan door middel van leerwerktrajecten, vrijwilligerswerk en dagbesteding bij verschillende bedrijven of in de eigen werkplaats aan de Rossinistraat in Oss. Hierbij ligt de focus op affiniteit, vitaliteit en talent. 

De tentoonstelling is te zien van maandag 18 juli tot en met zaterdag 10 september te zien tijdens openingstijden van de bibliotheek.

IMG 20220718 WA0011 IMG 20220718 WA0005

Terug