Klussen in Huis

Ophangen woon-accessoires
Batterijen van rookmelders vervangen
Monteren eenvoudig bouwpakket

 Klussen in de Tuin

Gras maaien / onkruid weghalen
Bladeren wegvegen
Snoeien van lage heggen, struiken en bomen

 Dienst verlening

Horeca / bezorgen / boodschappen doen

 Overige klussen

Klussen welke niet in de categoriën Tuin, Huis of Dienstverlening valt.

 Alle Klussen

Een overzicht van alle beschikbare klussen.

Een nieuwe winkel aan de Heuvelstraat 2 in Oss. Een unieke zaak in het centrum: een vintage audio winkel.

In de belevingswinkel worden er hoofdzakelijk LP’s en singles verkocht. Er komt een aanbod van honderden geluidsdragers. Daarnaast is er ruimte voor platenspelers, versterkers en cassettedecks van voor het jaar 2000. Er is ook iemand die kan repareren en verbeteren.

“Vinyl is mijn hobby. Als diehard fan ben ik blij dat het booming is. Oss heeft geen echte vintagewinkel op het gebied van audio en ik ben ervan overtuigd dat er veel vraag naar zal zijn”, aldus een enthousiaste Theo.

                             Audio vintage winkel met Theo

Terug

Met veel enthousiasme is Willy aan de gang in de speeltuin om te helpen met het groenwerk, want tot half december is men daar nog druk bezig. 

Speeltuin Willy

Terug

In het voorjaar van 2021 opent Wij(k)huis de haard haar deuren. Het wordt een bruisende plek met veel activiteiten en een eigen wijkrestaurant. Iedereen kan binnenlopen om een kop koffie te drinken, een praatje te maken, aan een activiteit mee te doen, te lunchen of aan te schuiven voor een warme maaltijd. Iederen kan zich hier thuis voelen!

Voor leuke vrijwilligerswerk kunt u kijken bij het kopje "Alle Klussen"!

Terug 

Ook wij kunnen een kerstpakket voor u verzorgen, welke m.b.v. deelgenoten wordt samengesteld.

Een gevulde springvorm met als blikvanger een moderne kerstboom met een kerstengel die een ruggengraat heeft van een kaneelstokje en daarbij biologische appeltaartmix, slagroom, thee, jam en een dienstenbon ter waarde van 7,50 die te verzilveren is in de werkplaats/ winkel van R44 in de Rossinistraat. Alles leuk verpakt met uiteraard een kerstwens erbij. Voor € 25,00 hebt u een prachtig kerstpakket wat u aan relaties, kennissen en anderen cadeau kunt doen. Reserveer tijdig, want er is een maximum aan de hoeveelheid pakketten die gemaakt kunnen worden.

IMG 20201009 WA0004IMG 20201009 WA0003

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug

Bea Reuvers, bloemiste, organiseert een gezellige workshop. Met koffie, thee en wat lekkers erbij ga je een prachtige herfstdecoratie maken zoals op de foto.

Je bent van harte welkom op dinsdag 27 oktober of donderdag 29 oktober om 10:00 uur bij Tuincentrum Meijs in Heesch. De workshop duurt ongeveer 2,5 uur. De kosten zijn € 22,50 incl. materiaal, koffie/ thee en wat lekkers.

Natuurlijk houden wij rekening met de richtlijnen van het RIVM waardoor er plaats is voor maximaal 6 deelnemers dus geef je snel op! Dit kan via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op nummer 06-21868893.

Herfststuk2

R44 ondersteunt mensen als Bea om kansrijk te zijn op de arbeidsmarkt. De deelnemers volgen leer- en werktrajecten bij bedrijven of in de werkplaats, winkel en kantooromgeving van R44. Alle inkomsten van R44 worden gebruikt om zoveel mogelijk mensen kansen te bieden.

Terug