Klussen in Huis

Ophangen woon-accessoires
Batterijen van rookmelders vervangen
Monteren eenvoudig bouwpakket

 Klussen in de Tuin

Gras maaien / onkruid weghalen
Bladeren wegvegen
Snoeien van lage heggen, struiken en bomen

 Dienst verlening

Horeca / bezorgen / boodschappen doen

 Overige klussen

Klussen welke niet in de categoriën Tuin, Huis of Dienstverlening valt.

 Alle Klussen

Een overzicht van alle beschikbare klussen.

Op zondag 2 oktober van 11.00 tot 16.00 uur zijn we met een stand van Deelgenoten te vinden in wij(k)huis de Haard. Daar is een markt met als thema: Mijn wijk & ik.

Er is nog veel meer te beleven en te doen; daarom nodig ik graag iedereen uit op de Brederostraat 46 Oss (komt u met de auto, dan kunt u het beste parkeren op de parkeerplaats voor Sterrebos).

 

Momenteel is het bij Deelgenoten Oss erg druk met allerlei klussen en het is ook vakantietijd. Stuur gerust uw aanvraag voor een klus alvast in en na 5 september zal er contact met u worden opgenomen. 

Een fijne zomer gewenst!

download

Terug

Tijdens de laatste 4-daagse in Nijmegen werd er door Leny, een sportieveling, reclame gemaakt via haar sportkleding. Op deze sportkleding staat het logo van Deelgenoten Oss.

IMG 20220724 WA0002 IMG 20220724 WA0001

Terug

Door samenwerking meer mogelijkheden creëren voor betekenisvolle dagen... In de Bibliotheek Oss wordt het verhaal van Deelgenoten Oss uitgebeeld met een tentoonstelling van producten en diensten van de werkplaats bij R44.

R44 heeft een werkplaats gevestigd aan Rossinistraat 44. Daar kunnen mensen terecht voor een betekenisvolle dag. In deze werkplaats, is o.a. een creatief atelier, een houtwerkplaats, een fietsenwerkplaats en een winkel met de naam: Herpaleis. In het HerPaleis zijn spullen te koop die gemaakt of opgeknapt zijn. Bijvoorbeeld meubels, huishoudelijke apparaten en langspeelplaten maar ook zelfgemaakte cadeauartikelen. Kleine bouwklussen en tuinieren buiten de muren van de werkplaats maken ook deel uit van de aangeboden diensten.

R44 is een onderdeel van Deelgenoten Oss en ondersteunt mensen. Dat kan door middel van leerwerktrajecten, vrijwilligerswerk en dagbesteding bij verschillende bedrijven of in de eigen werkplaats aan de Rossinistraat in Oss. Hierbij ligt de focus op affiniteit, vitaliteit en talent. 

De tentoonstelling is te zien van maandag 18 juli tot en met zaterdag 10 september te zien tijdens openingstijden van de bibliotheek.

IMG 20220718 WA0011 IMG 20220718 WA0005

Terug

Een project voor en door ouderen om elkaar te kunnen ontmoeten en samen te creëren. Het project wordt ondersteund door de Muzelinck, Onswelzijn, BrabantZorg en Brabant Wonen die de ouderen bij elkaar brengt met activiteiten die aansluiten bij deze doelgroep. 

 
Geef mensen een ruimte en de ruimte om dat te doen wat zij willen doen. Er is ruimte voor creatieve werkvormen, muziek en spel. Een laagdrempelige manier om bij elkaar te komen en elkaar te inspireren. Op deze manier wordt het project gedragen door de ouderen zelf. 
 
Het thema ‘Haal de natuur binnen’ wordt door iedere deelnemer op eigen wijze ingevuld. Iedere bewoner heeft de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan de invulling van de ruimte waar zij elkaar ontmoeten. 
 
Kunst helpt tegen eenzaamheid en haalt het talent in de mens naar boven. Onder ouderen is talent aanwezig dat naar de achtergrond is verdwenen. Door het project ‘Kunst & Geluk wordt het talent weer aangesproken, begeleid door deskundige professionals. 
 
Verhalen en herinneringen worden gedeeld met elkaar. Ideeën komen tot stand met elkaar. Stapje voor stapje komen de mensen dichterbij elkaar. Kunst zet mensen in beweging! 
 
IMG 20220628 WA0001