Een project voor en door ouderen om elkaar te kunnen ontmoeten en samen te creëren. Het project wordt ondersteund door de Muzelinck, Onswelzijn, BrabantZorg en Brabant Wonen die de ouderen bij elkaar brengt met activiteiten die aansluiten bij deze doelgroep. 

 
Geef mensen een ruimte en de ruimte om dat te doen wat zij willen doen. Er is ruimte voor creatieve werkvormen, muziek en spel. Een laagdrempelige manier om bij elkaar te komen en elkaar te inspireren. Op deze manier wordt het project gedragen door de ouderen zelf. 
 
Het thema ‘Haal de natuur binnen’ wordt door iedere deelnemer op eigen wijze ingevuld. Iedere bewoner heeft de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan de invulling van de ruimte waar zij elkaar ontmoeten. 
 
Kunst helpt tegen eenzaamheid en haalt het talent in de mens naar boven. Onder ouderen is talent aanwezig dat naar de achtergrond is verdwenen. Door het project ‘Kunst & Geluk wordt het talent weer aangesproken, begeleid door deskundige professionals. 
 
Verhalen en herinneringen worden gedeeld met elkaar. Ideeën komen tot stand met elkaar. Stapje voor stapje komen de mensen dichterbij elkaar. Kunst zet mensen in beweging! 
 
IMG 20220628 WA0001