Gemeente Oss wil een versnelling realiseren op het gebied van besparing van energie in woonhuizen als aanvulling op het Brabant Woont Slim pakket.
Om dit te kunnen realiseren zoeken wij voor de diensten van woonwensscan en warmtescan een aanvulling binnen het bestaande team van coaches.


Als woonwensencoach en/of warmtescanspecialist word je ingezet voor het uitvoeren van zogenaamde woonwensenscans en/of thermoscans in de gemeente Oss. In een tafelgesprek denk je mee en geef je algemeen advies over mogelijke maatregelen in de woning op het gebied van energiebesparing, gezondheid, comfort en veiligheid.
Van deze scan maak je een rapportage voor de woningeigenaar.  We bieden ook een wandeling aan, en een scan voor een individuele eigenaar. Van deze scan maak je ook een rapportage.

 Wij denken hierbij minimaal aan een MBO niveau en de uren zijn samen met de anderen in te vullen, maar denk hierbij aan ca. 12 uur per maand.

Jouw rol omvat:

  • Je bent zowel adviserend als praktisch ingesteld
  • Je houdt je kennis over toepassingen van isolatiemaatregelen en materialen bij
  • Je bent op de hoogte van subsidies en stimulerende maatregelen op het gebied van energiebesparing in de eigen woning of je bent bereid je te oriënteren
  • Je kunt goed luisteren en bent ook mondeling en schriftelijk taalvaardig
  • Je hebt enige bouwkundige kennis en herkent zichtbare gebreken in de woning
  • Je bent zelfstandig in het plannen van de aanvragen
  • Je stelt je of bent op de hoogte van lokale ontwikkelingen in de wijken van de gemeente waarin je werkzaam bent

Een vrijwilligersonkostenvergoeding is hierbij mogelijk.

Ben je geïnteresseerd en wil je een bijdrage leveren aan de energietransitie? Dan nodigen we je van harte uit om middels onderstaande knop een mail te sturen. Stuur dan wel een korte motivatie met een beknopt CV mee.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor meer informatie kun je terecht bij Sonja Haven per e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of per telefoon: 06-10649710 (tussen 10.00 – 17.00 uur).

Brabant Woont Slim wijst de weg naar comfortabeler, voordeliger én groener wonen. Gezamenlijk brengen we een gedragsverandering op gang om bewoners te helpen met het verduurzamen van hun woning.

Terug